Державний податковий університет | Міністерство фінансів України
ОП Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу (Бакалавр)
Гарант освітньої програми
- Гарант освітньої програми - Держак Наталія Олександрівна
- Гарант освітньої програми - Мартинович Наталія Олександрівна
Групи забезпечення:
-
Група забезпечення освітньої програми
- Канцур Інна Григорівна
- Гусятинський Микола Володимирович
-
Група забезпечення освітнього процесу
- Держак Наталія Олександрівна
- Гусятинський Микола Володимирович
- Супруненко Світлана Анатоліївна
- Грушева Алла Андріївна
- Заушнікова Марина Юріївна
- Чупрій Леонід Васильович
- Канцур Інна Григорівна
- Грабовенко Наталія Валеріївна
- Салямон Віталій Петрович
Сертифікат з акредитації
Освітні програми/проекти освітніх програм
- Освітньо-професійна програма 2019 року
- Освітньо-професійна програма 2020 року
- Освітньо-професійна програма 2021 року
- Освітньо-професійна програма 2021 року (зі змінами)
- Освітньо-професійна програма 2023 року (проєкт)
Запрошуємо до обговорення освітньо-професійної програми "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу". Ви можете допомогти зробити програму кращою. Пропозиції, рекомендації, зауваження надсилайте на адресу:
Звіт про самоаналіз освітньої програми
Перелік обов'язкових та вибіркових навчальних дисциплін
Стейкхолдери
Зустрічі зі стейкхолдерами
Рецензії-відгуки на освітню програму
- Рецензія Я.Л.Варшавець
- Рецензія В.А.Ярощук
- Рецензія ГРК Siesta
- Рецензія ТОВ Прайд А
- Рецензія ФОП Майстренкл
- Рецензія Готель Хей
Зустрічі зі стейкхолдерами
Навчальні плани
- Навчальний план 2019/2020 року вступу
- Навчальний план 2020/2021 року вступу
- Навчальний план 2021/2022 року вступу
Практика студентів
- Положення про організацію практики в Університеті
- Програма навчальної практики
- Програма переддипломної практики
Угоди про співпрацю (бази практики студентів)
- Договір про співпрацю ГРК Сієста (ФОП Буряк В.В.)
- Договір про співпрацю Ресторан Козацька рада (ФОП Майстренко І.О.)
- Договір про співпрацю ГРК Софіївський посад (ТОВ Прайд А)
Курсова робота з курсу "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу"
Кваліфікаційні робіти студентів (атестація)
- Орієнтовна тематика кваліфікаційних робіт
- Положення про порядок виконання, оформлення та захисту кваліфікаційних робіт
Наукова діяльність студентів
Неформальна освіта студентів
- Сертифікат 1 Родіонова Анастасія
- Сертифікат 2 Родіонова Анастасія
- Сертифікат 3 Родіонова Анастасія
- Сертифікат 4 Родіонова Анастасія
- Сертифікат 5 Родіонова Анастасія
- Сертифікат 6 Родіонова Анастасія
- Сертифікат 1 Заєць Вікторія
- Сертифікат 2 Заєць Вікторія
- Сертифікат Салюк Софія
- Сертифікат Биндюг Дарья
- Сертифікат Вискушенко Катерина
- Сертифікат Хаустович Юлія
- Сертифікат Шепелюк Дарина
Комунікаційні заходи кафедри на освітньо-професійній програмі
- підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників: Грушева А.А., Супруненко С.А., Гусятинський М.В., Супруненко С.А., Супруненко С.А., Супруненко С.А., Супруненко С.А., Канцур І.Г., Канцур І.Г., Канцур І.Г., Канцур І.Г., Канцур І.Г., Канцур І.Г., Канцур І.Г., Чупрій Л.В., Чупрій Л.В., Чупрій Л.В.,
- стажування науково-педагогічних працівників: Грушева А.А., Супруненко С.А., Гусятинський М.В., Канцур І.Г., Чупрій Л.В., Чупрій Л.В.,
- неформальна освіта: Канцур І.Г., Канцур І.Г., Канцур І.Г., Канцур І.Г., Канцур І.Г, Канцур І.Г., Канцур І.Г., Канцур І.Г.
- участь науково-педагогічних працівників у комунікаційних заходах: Канцур І.Г., Канцур І.Г., Канцур І.Г., Канцур І.Г., Канцур І.Г., Канцур І.Г., Канцур І.Г., Канцур І.Г., Супруненко С.А., Супруненко С.А., Чупрій Л.В.,
Робочі навчальні програми
Нормативні (обов'язкові) дисципліни
- Безпека життєдіяльності
- Політологія
- Ділова українська мова
- Культура українського народу
- Філософія
- Правознавство
- Фізичне виховання
- Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
- Вища та прикладна математика
- Економіка підприємства
- Менеджмент
- Самоменеджмент
- Управління персоналом
- Управління інноваціями
- Управління якістю
- Прийняття управлінських рішень
- Державне і регіональне управління
- Управління проєктами готельно-ресторанного господарства
- Міжнародні стандарти якості у сфері обслуговування
- Економічна теорія (політична економія, історія економіки, економічна думка)
- Інформаційні системи і технології в менеджменті
- Вступ до фаху "Управлінське документування"
- Основи готельно-ресторанного бізнесу
- Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу
- Організація готельно-ресторанного бізнесу
- Комунікації в готельно-ресторанному бізнесі
- Основи проєктування обєктів готельно-ресторанного бізнесу
- Санітарія та гігієна
- Основи оподаткування
- Державні фінанси
- Митна справа
- Статистика
- Технічне регулювання
- Фінансовий менеджмент
- Креативний менеджмент
- Економічна психологія
Вибіркові дисципліни
- Податкове право України
- Право соціального забезпечення
- Професійна етика державного службовця
- Рекламний менеджмент
- Релігієзнавство
- Іноземна мова (за професійним спрямуванням, продовження курсу)
- Система промислових технологій в галузях економіки
- Соціально-психологічний тренінг
- Соціологія кар'єри
- Культура ділового спілкування
- Сучасні проблеми глобалізованого суспільства
- Комунікативна діяльність та PR-технології в органах публічної влади
- Стратегічне управління в готельно-ресторанному бізнесі
- Судово-економічна експертиза
- Сучасна філософія управління
- Сучасні психотехнології в професійній діяльності працівників органів, які здійснюють контрольні функції
- Товарознавство
- Управління змінами
- Устаткування закладів готельно-ресторанного бізнесу
- Фінансове право України
- Фінансовий аналіз
- Event-менеджмент
- Startup
- Адміністративний менеджмент
- Адміністрування податків і платежів
- Аналіз господарської діяльності
- Аудит
- Бухгалтерський облік за видами діяльності
- Бухгалтерський облік
- Господарське право України
- Гроші і кредит
- Грошово-кредитна та банківська система держави
- Грошово-кредитне регулювання
- Зовнішньоекономічна діяльність
- Кейтеринг
- Конфліктологія
- Кримінально-правова характеристика корупції
- Ліцензування послуг готельно-ресторанного бізнесу
- Логістика
- Маркетинг
- Міжнародна економіка
- Міжнародний менеджмент в готельно-ресторанному бізнесі
- Міжнародні економічні відносини
- МІСЕ-менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі
- Навчальний тренінг-курс "Кроскультурний менеджмент"
- Облік і звітність в оподаткуванні
- Облік у зарубіжних країнах
- Основи фінансових розслідувань
- Податкова система
- Корпоративна культура
- Мотиваційний менеджмент
- Прийняття управл. рішень
- Ділова іноземна мова
- Теорія організації
- Стратегії розвитку бізнесу
Інтернаціоналізація
Міжнародне підвищення кваліфікації
- Міжнар підвищ кваліф 31.07.23
- Міжнар підвищ кваліф 28.08.23
- Міжнар підвищ кваліф 04.09.23
- Міжнар підвищ кваліф 18.09.23
- COURSERA 18.10.2023
- Міжнародне підвищення кваліфікації Канцур І.Г.
- Міжнародне підвищення кваліфікації Канцур І.Г.
- Міжнародне підвищення кваліфікації Гусятинський М.В.
Українська діаспора во Франції: Канцур І.Г., Грабовенко Н.В.
Міжнародна академічна мобільність студентів за програмою Erasmus+
- Студентка ДПУ навчатиметься в найбільшому університеті Литви в рамках Erasmus+
- Міжнародна академічна мобільність в дії