11.02.2025 року в межах опанування дисципліни «Управління проєктами готельно-ресторанного господарства» було проведено лекцію на тему «Планування проєкту в ГРГ», яка відбулась на базі ресторану швидкого харчування «ЗАвертай», що розташований в м. Буча. Цей заклад було обрано не випадково. Ознайомившись з історію створення проєкту «ЗАвертай», з’ясували, що цей ресторан, по-перше, відкрито із залученням грантових коштів у співвідношенні 30% власних коштів і 60% - залучених. По-друге, ресторан «Завертай» орієнтовано на швидке, але корисне харчування, що сприяє досягненню прогресу у стійкому розвитку, за рахунок реалізації як мінімум трьох цілей: Ціль 3. Міцне здоров'я і благополуччя, Ціль 11. Сталий розвиток міст і громад, Ціль 17. Партнерство заради сталого розвитку. По третє, це приклад незламності на шляху реалізації підприємницьких амбіцій.
Під час обговорення проєктної діяльності «ЗАвертай», власники поділилися досвідом в частині ініціалізації проєкту, планування ресурсів (часу, робіт, виконавців, фінансів). Олексій та Ірина Гончарови акцентували увагу на важливості освіти та отриманні знань і можливостей які надаються університетом, з посиланням на свій досвід, розповіли про ключові проблеми
з якими вони зіштовхнулися в процесі формування проєктних заявок, а також під час безпосередньої їх реалізації.
Господарі «ЗАвертай» ознайомили здобувачів зі своїм продуктом, організувавши дегустацію основних асортиментних позицій.
По завершені зустрічі було підписано договір про співпрацю та проведення практики.