Студентка 3 курсу Факультету соціально-гуманітарних технологій, спорту та реабілітації спеціальності 073 «Менеджмент» Аліна Кісеолар за програмою академічної мобільності Erasmus+ studies другий семестр, з 5 лютого 2024 до 30 червня 2024 року,  навчатиметься у Vilniaus kolegija / Higher Education Institution (VICO).
Цей виш є провідним і найбільшим акредитованим державним закладом вищої професійної освіти в Литві – з понад 6000 студентами та 500 кваліфікованими педагогами. Цього семестру VICO прийматиме 60 студентів за обміном із 16 країн Європи, Азії та Африки.

Зараз у нашої Аліни Орієнтаційний тиждень. Щоб студенти за обміном якнайшвидше відчули себе як вдома, Vilniaus kolegija у перший тиждень семестру організовує спеціальні заходи. На них студенти дізнаються про про освітні послуги (ІТ, бібліотека, спорт тощо), які надає VIKO. Вони познайомляться з координаторами та майбутніми викладачами, а також зі студентами-наставниками, які будуть для них джерелом корисної щоденної інформації. Також на традиційному інтернаціональному вечорі знайомитимуться з литовською культурою та кухнею, отримають корисні поради для проживання в столиці Литви.

Побажаємо нашій Аліні легкої адаптації, цікавого навчання й спілкування у новій студентській родині. Чекатимемо від неї новин, якими будемо ділитися з вами.