Сьогодні відбулася церемонія випуску бакалаврів факультету фінансів та цифрових технологій — урочисте вручення документів про вищу освіту цьогорічним випускникам Державного податкового університету.

У святкових урочистостях взяли участь поважні гості, а саме: президент Асоціації українських банків Андрій Дубас, голова правління Української міжбанківської валютної біржі Анатолій Гулей, голова Правління АТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК» Ігор Тихонов, радник голови правління АТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК» Василь Невмержицький, заступник начальника відділу з питань фінансового моніторингу та протидії фінансовому шахрайству управління фінансового моніторингу Департаменту забезпечення координаційно-моніторингової роботи Міністерства фінансів України Руслан Баранов, керівник Центру підготовки інструкторів Академії Cisco при Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, начальник інформаційно-обчислювального центру, завідувач кафедри комп'ютерної інженерії радіофізичного факультету Юрій Бойко, виконуючий обов’язки заступника міського голови Ірпеня Геннадій Яворовський.

Відкрив урочистості виконуючий обов’язки ректора ДПУ Дмитро Серебрянський: «Сьогодні разом із дипломами отримали квиток у доросле життя. За час навчання в нашому університеті ви отримали знання, підтримку наставників, досвід і можливості для початку успішної кар’єри, зустріли найкращих друзів на все життя. Ви навчилися адаптуватися до обставин, допомагати та підтримувати один одного. Впевнений, що випробування загартували вас, зміцнити дух», — зазначив очільник вишу і додав: багато що буде змінюватись з роками та одне залишиться незмінним – ви завжди  будете випускниками нашого університету. Несіть цей статус з гідністю, залишайтесь частиною університетської родини, пам’ятайте, що в єдності наша сила.

Президент Асоціації українських банків Андрій Дубас, вітаючи студентів, також наголосив на важливості поставленої мети, про що говорив очільник вишу, мовляв, неспроста побутує прислів’я: «Цілься в місяць, попадеш у гору», що в випускників є з кого брати приклад, як от з випускника ДПУ, нинішнього Міністра фінансів України Сергія Марченка, який навчаючись в університеті, поставив собі за мету стати міністром, і його мрія здійснилася.

Високо оцінив навчальний потенціал університету голова правління Української міжбанківської валютної біржі Анатолій Гулей. Також голова правління АТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК» Ігор Тихонов, який сказав, що складні часи народжують сильних людей, яких він бачить серед нинішніх випускників. А ще Ігор Тихонов повідомив, що керівництво їхнього банку, враховуючи унікальний кластер фінансової освіти, який представляє ДПУ, планує на базі вишу відкрити банківську школу, щоб студенти під час навчання здобували практичні навички фінансистів, вручивши адміністрації ДПУ пам’ятну медаль АТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК.

Подяки від міського голови Ірпеня найкращим студентам  вручив виконуючий обов’язки заступника мера Геннадій Яворовський.

Заступник начальника відділу з питань фінансового моніторингу та протидії фінансовому шахрайству управління фінансового моніторингу Департаменту забезпечення координаційно-моніторингової роботи Міністерства фінансів України Руслан Баранов, вітаючи випускників побажав їм нових вершин і знань, зауваживши, що диплом, це тільки перший крок до успіху, який залежатиме від самодисципліни та постійного прагнення до знань.

Начальник інформаційно-обчислювального центру, завідувач кафедри комп'ютерної інженерії радіофізичного факультету Юрій Бойко також наголосив на важливості самовдосконалення, зауваживши, що освіта це те, що ніколи не закінчується!

Думки промовця продовжив декан факультету фінансів та цифрових технологій Володимир Корнєєв, сказавши, що двері університету завжди відкриті для продовження навчання на магістратурі, й що вся університетська родинна буде  рада зустріти всіх знову, що життя, як і навчання продовжується для всіх випускників, з яких дипломовано за спеціальностями фінансів, банківської справи, страхування та фондового ринку — 83, а  за спеціальністю «Комп’ютерні науки» — 35, економіки — 10.

Більше фото — за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1dCY39bPXJIPUYU367qGUiU8RwBhgM_iX?usp=drive_link