Сьогодні, 23 листопада 2023 року, на Факультеті соціально-гуманітарних технологій, спорту та реабілітації Державного податкового університету відбулася найважливіша подія у житті кожного першокурсника — святкова церемонія посвяти у студенти.

Від імені адміністрації Університету здобувачів привітав проректор з науково-педагогічної роботи та соціального розвитку Дмитро Венцковський: «Кожному з вас бажаю потім усе життя з приємністю і ностальгією згадувати це класне звання студента. Успіхів вам на цьому тернистому і непростому шляху!».

До першокурсників також звернулася в. о. декана факультету, доктор наук із соціальних комунікацій, професор Наталія Зикун, яка зазначила, що стратегічним резервом, ресурсом майбутнього є 100 першокурсників денної форми навчання.

«Вісімдесят чотири дні ви є студентами Державного податкового університету, і нам дуже хочеться вірити, що всі ці дні вам було достатньо уваги та любові. Наші кафедри доклали максимум зусиль, аби запросити цікавих людей до аудиторій, аби організувати цікаві спортивні змагання. І ви — молодці, ви там були кращими! Сьогодні ви будете доводити, що свідомо обрали університет, невипадково обрали свою професію і багато чому навчилися. А ритуал посвяти у студенти відбудеться через творчі та інтелектуальні випробування», — зазначила Наталія Іванівна.

Викладачі факультету підготували для першокурсників цікаву та веселу програму Посвяти. А наприкінці свята наш випускник, а нині — співробітник університету, учасник проєкту «Голос країни» та вокаліст шоу «Танці з зірками» Володимир Хоменко разом зі студентами виконав пісню «Відриваючись від землі».

У добру путь, дорогі студенти! До нових знань та звершень!