16 травня на площі перед навчально-науковим інститутом права панувала справжня атмосфера свята — відбувся Благодійний ярмарок, присвячений Дню вишиванки.

Красиві вишиванки, дружнє та тепле спілкування, смаколики від науково-педагогічних працівників та студентів інституту — все це аби зібрати допомогу для випускника ННІ права, який зазнав важкого поранення під Бахмутом і зараз перебуває на лікуванні.

Про цінність та важливість заходів, які направлені на підтримку наших традицій, особливо, з благодійною метою, зазначили у своїх вітальних словах в.о. ректора Державного податкового університету Дмитро Серебрянський та директор навчально-наукового інституту права Василь Топчій.

Розважали гостей виступом творчого колективу “Galaxy dance” під керівництвом випускниці ННІ права Наталії Гончар та тематичною вікториною про історію вишиванки.

Благодійний захід з нагоди Дня вишиванки не лише створив чарівний настрій всім присутнім, а й надихнув університетську спільноту на активну допомогу: за годину часу, що тривав ярмарок, вдалося зібрати 19 805 грн.