В умовах розвитку вищої освіти та покращення її якості вкрай важливим є питання дотримання принципів академічної доброчесності всіма учасниками освітнього процесу.

З нагоди проведення Тижня академічної доброчесності, що триватиме в Університеті з 18 по 21 вересня, відбулося підписання Декларації про дотримання академічної доброчесності.

Першими Декларацію підписали представники адміністрації закладу вищої освіти на чолі з в. о. ректора Дмитром Серебрянським. У вітальному слові очільник Державного податкового університету наголосив на значущості фундаментальних цінностей академічної доброчесності та підкреслив важливість дотримання положень Декларації всіма її підписантами.

Після низки заходів офіційний документ про академічну доброчесність також підписала перша група здобувачів вищої освіти, чим заявила про готовність дотримуватись зазначених в Кодексi академічноï доброчесності та Кодексi честi та корпоративної етики Державного податкового університету основних принципів та фундаментальних цінностей академічної доброчесності та етики академічних взаємовідносин, а також загальнолюдських норм моралі.

Зазначимо, що протягом цього тижня здобувачі вищої освіти всіх структурних підрозділів Університету, а також науково-педагогічні працівники долучаться до підписання Декларації про дотримання академічної доброчесності.