У п'ятницю, 15 вересня, з робочим візитом до Державного податкового університету завітали Олег і Таліна Костюки — батьки відомої української тенісистки Марти Костюк.

Свого часу Таліна Костюк (дівоче прізвище — Бейко) також професійно займалася тенісом і була тренеркою доньки Марти, а Олег Костюк — технічним директором юніорського турніру «Кубок Антея». Сьогодні ж батьки відомої спортсменки зацікавлені у розвитку студентського спортивного руху, саме з цією метою вони прибули до Університету.

Під час зустрічі очільник Державного податкового університету Дмитро Серебрянський показав поважним гостям спортивну базу навчального закладу та розповів про спортивні досягнення наших студентів і випускників. Сторони обговорили важливі питання розвитку студентського спорту, особливо тенісу та піклболу, який дуже популярний в Америці, та намітили плани подальшої співпраці у цих напрямах, як-от: проведення змагань, спортивних конференцій, навчально-тренувальних зборів тощо.

Дмитро Миколайович подякував Олегу й Таліні Костюкам за візит і зазначив, що потужний студентський спортивний рух, фізичне виховання та здоровий спосіб життя молоді є пріоритетом Державного податкового університету, тому адміністрація закладу вищої освіти відкрита до співпраці та готова розглянути цікаві ідеї та пропозиції.