11 серпня 2023 року в. о. ректора Державного податкового університету Дмитро Серебрянський провів зустріч зі студентами з метою обговорити повернення до очного формату навчання у новому 2023/2024 навчальному році в умовах воєнного стану. Захід відбувся в онлайн-форматі та зібрав 133 студенти.

Під час зустрічі було поставлено багато запитань, які хвилюють студентську спільноту. Основні теми обговорення включали питання готовності Університету до прийняття студентів, стан і вміст гуртожитків, місткість бомбосховищ, умови навчання під час відключення електропостачання, наявність інтернету, організацію навчального процесу під час тривоги та специфіку навчання для здобувачів, які перебувають за кордоном.

Відповідаючи на питання студентів, очільник навчального закладу повідомив: «Університет готовий прийняти студентів першого та четвертого курсів на очне навчання. У нас є достатньо аудиторій, надійні укриття, два наших гуртожитки вже готові для поселення, один в процесі відновлення. На випадок тривалих відключень електропостачання в університеті є потужний генератор. І що є найважливішим — організація навчання буде здійснюватися з урахуванням місткості та розташування укриттів. Так, на території університету розміщено п'ять сертифікованих укриттів, з них три розташовані у гуртожитках. Безпека навчального процесу є нашим пріоритетом».

Дмитро Миколайович також наголосив: «Зараз складний час для всіх нас — у країні війна, але життя продовжується, і нам потрібно подолати усі виклики, працювати, навчатися та розвиватися. Україні необхідні кваліфіковані фахівці для розбудови світлого майбутнього».

Бажаємо нашим студентам успіхів у новому навчальному році, розвитку та досягнення всіх цілей!