29 червня на факультеті соціально-гуманітарних технологій та менеджменту Державного податкового університету відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів здобувачам вищої освіти першого (бакалаврського) рівня.

Цьогоріч Факультет підготував і випустив зі стін рідної Alma mater 97 бакалаврів за спеціальностями:

▪️ 017 «Фізична культура і спорт»;      

▪️ 035 «Філологія»;

▪️ 053 «Психологія»;

▪️ 061 «Журналістика»;

▪️ 073 «Менеджмент».

9 випускників отримали дипломи з відзнакою.

Урочиста церемонія розпочалась з гімну України та хвилини мовчання — вшанування пам’яті загиблих Героїв, серед яких — викладачі факультету соціально-гуманітарних технологій та менеджменту: канд. наук з держ. управління, доцент кафедри соціальної філософії та управління Валерій Павлюк і канд. філолог. наук, доцент кафедри мовної підготовки та соціальних комунікацій Володимир Мукан. Останній став 57-им медійником, вбитим російськими окупантами.

Серед поважних гостей свята —

▪️ Голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов;

▪️ перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради виконавчого комітету Ірпінської міської ради Андрій Кравчук;

▪️ майор Збройних сил України, учасниця бойових дій, кандидатка соціологічних наук Олена Павлова;

▪️ Надзвичайний і Повноважний посол України в Республіці Хорватія (2010-2017 рр.), Надзвичайний і Повноважний посол України в Боснії і Герцеговині (2011-2017 рр.), почесний професор ДПУ, радник міністра у справах ветеранів України Олександр Левченко;

▪️ експертка проєктів Ради Європи, офіційний представник Ізраїльської коаліції травми в Україні, стейкхолдер освітньо-професійної програми «Психологія» Наталія Книшоїд;

▪️ Президент Української федерації хортингу, перший віце-президент Всесвітньої федерації хортингу, майстер спорту України міжнародного класу з хортингу, суддя міжнародної категорії, стейкхолдер освітньо-професійних програм за спеціальністю «Фізична культура і спорт» Станіслав Федоров;

▪️ директор Міжнародного центру перекладів та легалізації документів «Антей», стейкхолдер освітньої програми «Германські мови і літератури (переклад включно)» Анатолій Ліпський;

▪️ директор Готельно-ресторанного комплексу Siesta, стейкхолдер освітньої програми «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу»

Вадим Ярощук;

▪️ Президент Всеукраїнської федерації фрі-файту та змішаних єдиноборств, майстер спорту України міжнародного класу, заслужений тренер України, стейкхолдер освітньо-професійних програм за спеціальністю «Фізична культура і спорт» Михайло Россохатий.

Випускників привітав в. о. ректора Державного податкового університету Дмитро Серебрянський, який зазначив, що окрім незабутнього студентського життя, яскравих емоцій, знакових подій та зустрічей, у спогадах випускників залишаться й інші емоції: « ... Пандемія, карантин, дистанційне навчання, повномасштабне вторгнення, евакуація, звуки сирен, бомбосховища... Але ви разом з вашими сім'ями, науково-педагогічними працівниками Факультету згуртувалися і пережили всі ці емоції. Я хочу подякувати вам, нашому колективу, вашим родинам, які підтримали вас у цей важкий, доленосний період. Ви це зробили — ви закінчили успішно навчання!».

«Незалежно від того, яке ви приймете рішення — продовжити навчання в магістратурі чи оберете шлях працевлаштування — бажаю, щоб кожен ваш крок був здійснений з усвідомленням патріотичної позиції, з усвідомленням честі, добра і моралі.

Ви — наше обличчя, ви — наше майбутнє! Не забувайте про рідний Університет, оскільки ви — частина нашої родини! Успіхів вам! Слава Україні!» — завершив промову Дмитро Миколайович.

Випускників-бакалаврів також привітали: декан факультету соціально-гуманітарних технологій та менеджменту, доктор наук із соціальних комунікацій, професор Наталія Зикун; заступник декана з навчально-організаційної роботи, професор, заслужений працівник фізичної культури і спорту, голова Національного олімпійського комітету України в Київській області Ігор Малинський та завідувачі випускних кафедр.

 

Урочистості пройшли в теплій та дружній атмосфері, окрасою яких стали творчі виступи студентів і випускників Університету: запальний танець від вихованців клубу спортивного бального танцю «Адажіо» — «Ча-ча-ча», музичні вітання випускника Факультету, фіналіста конкурсу «Голос країни» Володимира Хоменка та студентки ДПУ та Київського національного університету культури і мистецтв, випускниці вокально-хорової студії при Національному Заслуженому Академічному Українському Народному хорі України імені Г. Г. Верьовки, багаторазової переможниці міжнародних та всеукраїнських конкурсів та фестивалів в Україні, Іспанії, Польщі Фінляндії, Греції, Німеччині Ірини Авдіюк.

Завершилась зустріч святковим вальсом та Гімном Університету.

Дорогі випускники! Бажаємо вам бути наполегливими, ставити перед собою нові високі цілі та сміливо крокувати на зустріч власної мети.

Живіть, творіть, перемагайте! Будьте вільними та сильними. Шануйте рідну Alma mater, своїх викладачів. Любіть і поважати один одного. Любіть Україну!