28 червня 2023 року відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів бакалавра студентам факультету податкової справи, обліку та аудиту і факультету фінансів та цифрових технологій Державного податкового університету.

У холі ЦІТ корпусу С панувала атмосфера радості, тепла та душевності. Зі святом випускників вітали члени ректорату та адміністрації вишу, керівники структурних підрозділів університету, стейкхолдери та поважні гості, колективи факультетів на чолі з деканами, батьки та рідні.

Урочистості розпочались із виконання Державного Гімну України та вшанування пам'яті загиблих Героїв хвилиною мовчання. На жаль, серед них — випускники та співробітники Університету, які гідно боролися і віддали свої життя за Україну та її майбутнє.

З традиційним напутнім словом виступив в. о. ректора ДПУ Дмитро Серебрянський, який від імені колективу навчального закладу привітав випускників з успішним завершенням навчання та отриманням дипломів. «Обираючи подальший професійний шлях, пам’ятайте: ми маємо дуже багато роботи з відновлення нашої країни — її економіки та національної безпеки, історичної правди та ролі на міжнародній арені. Переконаний, кожен із вас обов'язково займе своє місце у майбутньому України. Бо ви і є її майбутнє!» — наголосив Дмитро Миколайович. Очільник вишу побажав випускникам бути наполегливими, долати всі перешкоди та ніколи не здаватися: «Завжди обирайте йти дорогою добра, чесності, працелюбності та сповна скористатися знаннями, які ви здобули у цих стінах. Дорожіть своїм ім’ям та ім’ям Державного податкового університету, бо ви тепер назавжди — частинка нашої великої родини!».

Незабутньою атмосферу свята зробили творчі вітання студентів і випускників, зокрема, виступи Володимира Хоменка, вихованців клубу з танцювального спорту «Адажіо» та інструментально-вокального ансамблю «Solo Mia» художнього керівника Романа Шушвара.

Сьогодні Державний податковий університет випустив 350 бакалаврів — молодих, освічених, енергійних та висококваліфікованих фахівців, у яких попереду надважлива місія — якісна розбудова нової України.

Пам’ятайте, дорогі випускники, ви — майбутнє нашої країни, міцна опора для її розквіту та розвитку! Щасти вам!