5 вересня в. о. ректора Державного податкового університету Дмитро Серебрянський провів робочу зустріч з Президентом Київської школи економіки (Kyiv School of Economics — KSE) Тимофієм Миловановим.

Під час спілкування керівники навчальних закладів обговорили можливі формати співпраці між ДПУ та KSE. Особливий акцент було зроблено на темі фандрейзингу: оскільки Київська школа економіки є одним із лідерів у процесі залучення коштів для реалізації власних проєктів, адміністрація Податкового університету зацікавлена в обміні досвідом та готова слідувати успішному прикладу, щоб залучити додаткові ресурси для реалізації місії та візії Університету, його відбудови та відновлення.

Сторони домовилися найближчим часом додатково визначити рамки співпраці між Державним податковим університетом і Київською школою економіки щодо спільних проєктів та ініціатив, створення партнерських програм між навчальними закладами.

Очікується, що цей діалог сприятиме ефективному обміну досвідом між навчальними закладами, залученню нових ресурсів і розвитку у майбутньому.