1 вересня, після урочистої частини свята знань, на першокурсників Державного податкового університету чекала друга частина свята – зустріч-знайомство. На якій студенти мали можливість познайомитися з адміністрацією, директорами інститутів та факультетів Університету. У своєму зверненні до першокурсників, керівництво навчального закладу запевнило, що готове підтримати їхні ініціативи та відкрите до пропозицій і креативних ідей.

У онлайн форматі до зустрічі зі студентами приєднався Олег Халаїм – офіцер української армії, який привітав студентів зі святом та побажав молодим людям плідного навчання, адже вони будуватимуть світле майбутнє нашої країни. Також він зауважив, що спілкування з натхненною молоддю підіймає бойовий дух військових.

Також зі сцени лунали духовно-патріотичні композиції Тараса Компаніченка – Заслуженого артиста України, засновника і лідера гурту Хорея Козацька - Chorea Kozacky та – воїна ЗСУ.

Запальний настрій присутнім створював рок-гурт «Так Треба», який виконав народні й сучасні музичні композиції.

Крім цього, під час заходу було оголошено про збір коштів на дрони Mavic3 для Бригади наступу «Буревій», спільно з Благодійним Фондом Сергія Притули.

Варто зазначити, що перший день нового навчального року видався надзвичайно позитивним та захоплюючим для усієї університетської спільноти ДПУ.