Серед наших першокурсників є студент з найвищим результатом НТМ – 200 балів!

Таке досягнення – це роки наполегливої, цілеспрямованої підготовки, причому в критичних умовах останніх років: ковід і війни... Таким чином, без перебільшення, можна стверджувати, що всі учасники НТМ, які досягнули піку вершини за кількістю балів, - гордість нашої країни й студентського співтовариства. А нашому вишу можна пишатися тим, що обдаровані особистості, як Іван Недашківський, обирають наш навчальний заклад. За кілька років такі талановиті студенти можуть стати локомотивами відбудови нашої країни й інтеграції в європейську спільноту.

На перше запитання під час нашої зустрічі: "Чому він обрав ДПУ?", Іван дав наступну відповідь:

– Я чув від друзів про потенціал університету, його навчальну базу, викладачів, атмосферу, що спонукає до розвитку й вдосконалення. Це був мій особистий вибір, адже я, можна сказати, з дитинства люблю математику. Хоча я народився в Ірпені й навчався в сімнадцятій школі, згодом, щоб поглибити свої знання, пішов у київський ліцей "Універсум". Потім я навчався в фізико-математичному інституті КПІ, але три роки дистанційного навчання якось віддаляли мене від вершин прикладної математики, і тут згадалися слова друзів про наш університет. У якийсь момент я вирішив стати студентом ДПУ.

– Отже, довелося почати з першого курсу, не шкодуєте? На якому факультеті навчаєтеся?

– Про вибір не жалкую, мені відразу сподобався університет, особливо класні викладачі. Вони відкриті й доброзичливі, а три роки в КПІ теж є моїм активом, який застосую під час навчання на факультеті податкової справи, обліку та аудиту. Дуже подобається також, що ми можемо навчатися в офлайн-режимі. Це чудова можливість для спілкування, нових друзів й розвитку. Тішить і те, що в університеті дбають про безпеку студентів, є відповідні укриття, а ще багато гуртків для саморозвитку. Тобто, є всі умови для успішного навчання.