Наприкінці тижня, у п’ятницю, адміністрація факультету соціально-гуманітарних технологій, спорту та реабілітації (Наталія Зикун, декан факультету, Ольга Ключка, заступник декана з навчально-методичної роботи, Андрій Богатов, методист вищої категорії, Світлана Живолович, куратор спец. «Фізична культура і спорт») зі студентами другого курсу спеціальностей «Психологія», «Фізична культура і спорт», «Журналістика» обговорили, яким був перший тиждень  навчання в другому семестрі, що запам’яталося найбільше.

Отже:

  • було цікаво, хоча в перші дні трохи незвично сидіти за партою, а не за монітором. Проте переконалися, що враження від живого процесу отримання знань – набагато повніші. В аудиторії – круто!
  • Викладачі професійні, уважні, відкриті. Заради них варто було повернутися в офлайн. Контакт встановлено, рухаємося далі впевнено!
  • Другокурсники ближче познайомилися один з одним, обговорили багато тем, яких за час дистанційки набралося чимало. З’явилися цікаві ідеї, плани. Тепер до успіху – разом!
  • Стало простіше орієнтуватися у заплутаних, але таких рідних коридорах Державного податкового університету, знаходити аудиторії в корпусі В, С, D, Е. Є де походити, є з ким поспілкуватися. У кожному корпусі – своє студентське братство. А разом усі факультети й інститути – незламні!
  • Звикнути до повітряних тривог неможливо, та можна до них підготуватися. Студенти вже вивчили розміщення добре облаштованих укриттів у різних корпусах, на всякий випадок – отримали ще й схему їх розміщення на території ДПУ. Тобто, заняття не припиняються й під час повітряних тривог. Навіть вони роблять нас сильнішими!
  • Студенти живуть не лише заняттями й домашніми завданнями – їх об’єднує смачна кава й запашний чай. Тому чекаємо понеділка, аби покавувати з друзями – перед парами, між парами!

Своїх легко впізнаємо – за усмішкою і відкритим поглядом, а ще – помаранчевим браслетом, символом студентської спільноти факультету соціально-гуманітарних технологій, спорту та реабілітації, який отримали тепер і студенти другого курсу!

Звісно, маємо багато планів на семестр – театр, студентські заходи, гостьові лекції, зустрічі з цікавими людьми, спортивні змагання. Але про це все – згодом!