24 січня 2024 року на засіданні Вченої ради Державного податкового університету відбулася церемонія вручення дипломів доктора філософії (PhD) здобувачам, які успішно захистили дисертаційні роботи. Зокрема, щиро вітаємо наших аспірантів, які завершили підготовку за PhD-програмо та пройшли атестацію з присудженням наукового ступеня та отриманням дипломів доктора філософії з галузі знань 08 Право за спеціальністю 081 Право:

  • Cолдусову Аліну Вікторівну, яка виконала дисертаційну роботу на тему: «Правове забезпечення альтернативних систем оподаткування юридичних осіб». Науковий керівник - доктор юридичних наук, професор Новицький Андрій Миколайович.
  • Христич Ірину Петрівну, яка виконала дисертаційну роботу на тему: «Пенітенціарна пробація та її роль у запобіганні рецидивної злочинності». Науковий керівник - доктор юридичних наук, заслужений юрист України Мамка Григорій Миколайович.
  • Селівона Артема Миколайовича, який виконав дисертаційну роботу на тему: «Витребування доказів в господарському судочинстві». Науковий керівник - доктор юридичних наук, професор Никитченко Наталія Валеріївна.

Крім цього, під час засідання диплом доктора філософії з галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки за спеціальністю 051 Економіка отримала Рябініна Наталія Олексіївна, яка успішно захистила дисертацію на таму: «Соціальний капітал як ресурс розвитку податкової служби України». Науковий керівник - доктор економічних наук, професор Гурочкіна Вікторія Вікторівна.

Вітаємо керівників і молодих науковців! Бажаємо подальших професійних успіхів!