Днями викладачка факультету фінансів та цифрових технологій Державного податкового університету Яна Підсосонна отримала Подяку та нагрудний знак «Волонтер України за покликом душі» від особового складу 3-ї окремої танкової Залізної бригади та від її командира, полковника Р. Шеремета за плідну співпрацю та постійну підтримку захисників.

Волонтерську діяльність Яна Григорівна розпочала відразу після повернення до Ірпеня. У вільний час вона готує смаколики та відправляє їх військовим, щоб морально підтримати наших захисників.

«Коли готую, я думаю, як їм буде приємно. Хочу, щоб вони відчули краплинку тепла і затишку, щоб це приносило радість і задоволення... Я хочу, щоб вони відчули, що вони круті та потрібні, бо якби військові не робили свою справу, ми не мали б змоги робити свою» — розповідає пані Яна.

Подяку та медаль Яна Григорівна приймає сором'язливо, каже, що не вважає себе волонтером: «Місія військових дуже тяжка та важлива, і без них нікуди. Я роблю це для душі, коли можу... Це мій релакс, самозаспокоєння, в цьому я бачу сенс».

«Я впевнена, що більшість робить щось подібне і думає, що це щось незначне, замалий внесок. Але моя подруга мені сказала таку фразу: маленької допомогти не буває, кожна така дрібничка для когось — це важливо і приємно. І я подумала, що насправді, якщо кожен долучиться і буде робити потрішечки, то Перемога за нами!» — зазначає пані Яна.

Ще раз вітаємо Яну Григорівну з нагородою та від імені колективу Державного податкового університету також висловлюємо вдячність за допомогу нашим військовим! Нехай діяльність нашої колеги стане яскравим прикладом для наслідування молодого покоління студентів Університету.

Підтримуймо наших захисників і захисниць, допомагаймо Збройним силам України, бо тільки разом ми — сила!