Сьогодні у Державному податковому університеті пройшов масштабний захід "День відкритих дверей у Міністерстві фінансів України" для здобувачів освіти Університету та інших зацікавлених осіб. Зустріч відбулася у змішаному форматі: онлайн та офлайн.

Понад 300 молодих, амбітних учасників відвідали захід, щоб ознайомитися з діяльністю та структурою Мінфіну, актуальними можливостями для стажування студентів і процесом відбору.

Приємно відзначити, що міністерство студентській молоді представляли люди, які займають одні з ключових посад: директор Департаменту роботи з персоналом та організаційного розвитку Дмитро Сивоконь; заступник директора Департаменту роботи за персоналом та організаційного розвитку – начальник відділу персоналу Геннадій Кизименко; директор Юридичного департаменту Олена Фільу; начальник Управління європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитро Манцуров; директор Департаменту міжнародного оподаткування Людмила Паламар; в. о. директора Департаменту міжнародних фінансових проектів Олена Михайлова, а також представники Департаменту міжнародних зв’язків та організаційно-аналітичної роботи і Департаменту питань цифрового розвитку цифрових трансформацій і цифровізації.

Під час Дня відкритих дверей присутнім було представлено актуальні вакансії,  учасники заходу також дізналися про систему роботи Мінфіну, можливості кар'єрного зростання, культуру тімбілдінгу та організацію цікавих заходів для співробітників. Студенти отримали покрокову інструкцію щодо всіх етапів проходження на нову посаду та інформацію про необхідні документи.

Крім цього, кожен учасник зустрічі мав можливість поставити запитання представникам державної структури та поглибити свої знання про роботу Міністерства фінансів.

Зустріч завершилася вікториною, у якій взяли участь 137 осіб, переможці вікторини отримали цінні відзнаки.