9 жовтня пройшла лекція Ірини Павлівної Петрової, кандидата юридичних наук, доцента кафедри адміністративного права, процесу та митної безпеки. Лекція відбулася в рамках Erasmus Days, міжнародної ініціативи, спрямованої на популяризацію програми Erasmus+, яка сприяє активному співробітництву в галузі освіти та науки між країнами Європейського Союзу та іншими країнами світу.

Лекція Ірини Петрової була присвячена її досвіду у реалізації грантового проєкту за програмою Erasmus+ Jean Monnet під назвою "Митне право". Цей проєкт має на меті покращити освітні та наукові можливості в галузі митного права. Під час лекції вона поділилася своїм досвідом у реалізації цього проєкту та обговорила його вплив на розвиток митного права як наукової та практичної галузі.

Основний акцент лекції був зроблений на тому, як програма Erasmus+ сприяє зближенню та співпраці між університетами та науковцями з різних країн, розширюючи можливості для наукових досліджень і обміну знаннями в галузі митного права. Ірина Павлівна поділилася зі слухачами лекції своїм ставленням до розвитку цієї галузі та важливістю співпраці з університетами та інституціями Європейського Союзу.

Erasmus Days продовжує популяризувати можливості програми Erasmus+ та надихати науковців та викладачів зі всього світу співпрацювати та обмінюватися досвідом для сприяння розвитку науки та освіти. Лекція Ірини Петрової була важливим кроком в цьому напрямку, підкреслюючи актуальність співробітництва ДПУ з міжнародними інституціями та університетами.

Наступний захід в рамках програми Erasmus Days, Державний податковий університет організовує 12 жовтня о 14:00, за посиланням.

(Індитифікатор конференції: 870 6611 0488, Код доступу: 373396)

Всіх бажаючих запрошуємо долучитися, адже на зустрічі співробітник відділу міжнародних зв’язків ДПУ, Михайло Александров буде розповідати про подачу індивідуальних грантових заявок та про створення консорціуму з іноземними партнерами в рамках грантової програми Erasmus+.