Ось і настала ця відповідальна та бентежна мить. У тебе в руках результати національного мультипредметного тесту та навколо безліч закладів вищої освіти, які раді стиснути тебе у своїх обіймах. Проте недовго думай, бо все, що тобі потрібно, є саме у нас – Державному податковому університеті.

Передусім це універсальний вибір освітніх програм. І гуманітарій, і той, хто вправно вміє рахувати гроші, і підприємливий з дитинства та ін. – усі можуть вибрати спеціалізацію на свій смак, вступивши до факультету фінансів та цифрових технологій, факультету податкової справи, обліку та аудиту, факультету соціально-гуманітарних технологій та менеджменту, Навчально-наукового інституту права, Навчально-наукового інституту економічної безпеки та митної справи.

Крім того, на кафедрі військової підготовки Державного податкового університету можуть навчатися громадяни України, які мають або здобувають ступінь вищої освіти не нижче бакалавра, придатні до військової служби за станом здоров’я, а також відповідають морально-діловим якостям майбутнього офіцера.

Безпека. Ось що турбує, як ніколи, тебе і твоїх батьків. Не хвилюйся! Державний податковий університет завжди дбає про своїх студентів під час повітряної тривоги. На його території розміщуються сертифіковані укриття.
Стовідсотково тебе вразить зручний кампус, а найголовніше – близьке розташування Державного податкового університету до Києва. Двадцять хвилин автобусом або п’ятнадцять хвилин приміським поїздом – і ти крокуєш вулицями мегаполісу.

Безумовно, жити й навчатися в Ірпені – неймовірно практична та приємна річ. Адже це місто, у якому добре розвинена інфраструктура та реально ще й досі можна дихати свіжим повітрям завдяки великій кількості доглянутих парків і скверів, де, до речі, вечорами активно любить відпочивати молодь.

А тому вже зараз із головою пірнай у вир студентського буття Державного податкового університету та серцем відчуй усю його привабливість!