Гостьова лекція Емілії Дєніжної, кореспондентки газети «Süddeutsche Zeitung» (м.Мюнхен, Німеччина) на тему: «Цифрова трансформація в економічній журналістиці: новітні інструменти та підходи від Süddeutsche Zeitung» четвер, 31 жовтня 2024 р., час: 11.30
Випускниця 2024 року спеціальності 061 «Журналістика» Оксана Галицька не лише старанна студентка, а й людиною творча, залюблена в літературу та журналістику.
День захисників та захисниць на кафедрі соціальних комунікацій, словесності та культури відзначали відданням шани славному захиснику нашої Батьківщини, викладачеві кафедри Володимиру Мукану.
Старт тижня академічної доброчесності дали на факультеті соціально-гуманітарних технологій, спорту та реабілітації під час тренінгу “Доброчесність в академічному середовищі: формуймо довіру в навчанні”.
Круглий стіл із обговорення ОП «Економічна журналістика», «Журналістика і зв’язки з громадськістю»: «Про економіку – відповідально. Нові професійні формати в медіа: підготовка журналістів в Державному податковому університеті» відбувся на кафедрі соціальних комунікацій, словесності та культури
Зокрема раді були почути рецензію від начальниці Управління комунікацій Міністерства фінансів України Інни Овчиннікової, редакторки відділу економіки “ZN.UA” Юлії Самаєвої, партнерки компанії PGR Consulting Group LLC, журналістки, свого часу редакторки відділу економіки в щоденній Всеукраїнській газеті “День”; консультантки із питань побудови репутації та особистісного PR, авторки рецензії на першу редакцію ОП “Економічна журналістика” Алли Дубровик-Рохової.
До відкритого обговорення долучилися здобувачі вищої освіти за першим (бакалаврським) та другим (магістерським) рівнем вищої освіти, випускники означених освітньо-професійних програм, представники студентського самоврядування, роботодавців, колеги з інших вищих навчальних закладів.
Запрошуємо до обговорення ОП “Журналістика і зв’язки з громадськістю” та ОП “Економічна журналістика”. Ви можете допомогти зробити програму кращою. Пропозиції, рекомендації, зауваження надсилайте на адресу: