У Податковому університеті підвели підсумки V Всеукраїнського Мистецького конкурсу «Податкова абетка», «Сьогодення та майбутнє податкової та митної справи»

У Державному податковому університеті завершився V Всеукраїнський Мистецький конкурс «Податкова абетка» для учнів 1-4 класів, «Сьогодення та майбутнє податкової та митної справи» для учнів 5-9 класів, як однин із незалежних складових Всеукраїнського конкурсу «Податківець майбутнього».

Конкурс проводився з метою популяризації податкової та митної грамотності, формування свідомого ставлення до сплати податків дітей молодшого та середнього шкільного віку, сприяння розвитку вміння висловлювати свою точку зору засобами художньої творчості. Координаторами Конкурсу виступали відділ профорієнтаційної роботи, практики та сприяння працевлаштуванню Навчально-наукового центру організації освітнього процесу та відділ організації виховного процесу та соціальних питань Податкового університету.

Під час проведення Конкурсу організаційний комітет отримав та опрацював близько 500 унікальних робіт від учасників з різних регіонів України. Найчисельніша кількість робіт надійшла з Київської (172 роботи), Сумської (73 роботи), Тернопільської (34 роботи), Чернігівської та Дніпропетровської областей (24 роботи). Серед презентованих робіт представлено також наступні області: Волинська, Житомирська, Черкаська, Полтавська, Одеська, Рівненська, Івано-Франківська, Миколаївська, Кіровоградська, Хмельницька, Харківська, Закарпатська області та міста Київ, Львів і Вінниця. Найактивнішими учасниками Конкурсу стали учні та вихованці з віковою категорією 7-9 років (257 учасників ) та 10-13 років (162 учасника). Тож університет вкотре об’єднав простори України за одним покликом!

Визначення переможців V Всеукраїнського Мистецького конкурсу відбулося на засіданні Конкурсної комісії. Підсумкове рішення було досить складним, оскільки кожна робота та сюжетні композиції – змістовні та цікаві, подані на основі особистих уявлень автора про податкову та митну справи.

Відзначення переможців та учасників Конкурсу відбудеться вже завтра, під час Дня відкритих дверей Державного податкового університету.

Реєстрація на участь та програма проведення за посиланням.

Приєднуйтесь, дізнаємось переможців конкурсу разом!

Контакти: відділ профорієнтаційної роботи, практики та сприяння працевлаштуванню (відділ доуніверситетської підготовки)

068/073 619 31 31; (04597) 60 695

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.