Сьогодні університетська спільнота зустрілася з військовим, щоб вкотре передати маскувальні сітки на передову, зробивши свій постійний внесок у наближення нашої перемоги. 

Цього разу університет відвідав військовий зі 156-го окремого батальйону 118-ї окремої бригади – побратим викладача нашого університету, що став на захист Батьківщини та загинув минулого року під Бахмутом.

Триває наша боротьба проти рашистських загарбників за нашу волю і незалежність, за наші території та життя. Військові героїчно виконують свою місію на фронті, а ми підтримуємо їх по-волонтерськи. Кожен свідомий громадянин сьогодні намагається допомагати ЗСУ і знаходить свій спосіб робити це. 

В ДПУ «Берегині» разом зі студентами постійно працюють над створенням маскувальних сіток – ця безупинна допомога нашій армії дозволяє зберегти людей і ресурси, сховати їх від ворога. Студенти, у вільний від навчання час, активно долучаються до такої діяльності та навіть розширюють її, аби максимально закрити потребу військових у простих щоденних речах. Разом із сітками військові зазвичай отримують додаткові подарунки, зібрані з повагою і вдячністю – енергетичні батончики, гігієнічні засоби, текстильні вироби, білизну, смаколики, тощо. 

Військовий подякував за допомогу та наголосив, що зараз вона є значущою та потрібною. Відрадно, що студенти усвідомлюють необхідність і важливість такої діяльності та сумлінно ведуть її на постійній основі.

В. о. ректора ДПУ Дмитро Серебрянський під час зустрічі з захисником подякував за можливість жити та здійснювати освітню діяльність в час, коли наша країна відважно бореться з ворожою силою, і підкреслив, що своїм героїзмом воїни мотивують наших студентів не тільки сумлінно вчитися, а й виявляти такі ініціативи, долучаючись до волонтерства.

Тож, друзі, якщо ви досі вважали, що не можете допомогти та зробити щось корисне для військових – це не так, приєднуйтесь і разом пришвидшимо нашу омріяну перемогу!