Державний податковий університет вітає наукову спільноту з Днем науки!

Наукові досягнення в різних сферах мають виняткову значущість для прогресу та конструктивних змін, спільного блага і якісно кращого майбутнього. І саме науковці є «двигуном» розвитку суспільства і запорукою технологічного просування задля його майбутнього процвітання.

Пріоритетними напрямками нашого вишу є відкритість, освіченість, сприяння інноваціям, а також підтримка креативності, стимулювання співпраці й обміну знаннями в рамках наукової діяльності. Саме тому ДПУ ініціює та успішно проводить ряд відповідних науково-комунікативних заходів. З нагоди Дня науки ми запланували 44 таких події, до яких активно долучається молодь.

Молоде покоління науковців, скероване досвідченими наставниками, проводить науково-дослідні роботи, спрямовані на вирішення актуальних проблем держави для її відновлення та реформування.  

Рівень наукових досліджень є визначною складовою рівня і конкурентоспроможності закладу вищої освіти й ми маємо цей науковий потенціал. Адже вчені університету наполегливо працюють, щоб підвищувати рівень наукових досліджень, публікацій, інноваційності та міжнародного співробітництва в сфері наукової діяльності.

Долаючи всі виклики та труднощі сьогодення, наш університет працює, веде освітню і наукову роботу, відбудовується і планує, вдосконалюється, щоб стати найкращим.

Ми вдячні нашим науковцям за їхню наполегливу працю, завдяки якій вирішуються проблеми та відкриваються перспективи і за формування у молоді цікавості до наукових досліджень. Науковці здатні зробити наш навчальний заклад лідером університетської науки.  

Саме наукові досягнення будують нову реальність і змінюють наше життя. 

Тож, дякуємо науковцям ДПУ за їхню натхненну та наполегливу працю і бажаємо мирного неба, міцного здоров’я, цікавих творчих ідей та невичерпної енергії для досягнення нових звершень у вільній Україні!