mamka

Мамка Григорій Миколайович

Посада: професор кафедри кримінального права та процесу

Науковий ступінь: доктор юридичних наук

У 2012 році захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата юридичних наук за спеціальністю 12.00.09 – кримінальний процес та криміналістика; судова експертиза; оперативно-розшукова діяльність на тему «Начальник слідчого відділу як суб’єкт кримінально – процесуального доказування». У 2019 році захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора юридичних наук за спеціальністю 12.00.09 на тему "Засади кримінального провадження: наукові та правові основи".

Сфера наукових інтересів: засади кримінального провадження, презумпція невинуватості та забезпечення доведеності вини особи, правова культура суб’єктів кримінального провадження.

Наукова діяльність: є автором наукових та навчально-методичних праць в галузі кримінального права та кримінального процесу.

Навчальні дисципліни, що викладає: «Кримінальне право України», «Кримінально-правова охорона прав людини у практиці Європеського суду з прав людини», «Кримінально-правові стандарти ЄС», «Ювенальна юстиція», «Кримінальне право України (Загальна частина).

Профіль викладача у Google Академії:https://scholar.google.com.ua/citations?user=SUDSsOQAAAAJ&hl=uk

ORCID:  https://orcid.org/0000-0002-2918-4777