vituk

Вітюк Дарія Любомирівна 

Посада: доцент кафедри теоретико-правових дисциплін, заступниця директора ННІ права з виховної роботи

ПІБ українською: Вітюк Дарія Любомирівна 

ПІБ англійською: Vitiuk Dariya

Науковий ступінь: доктор юридичних наук

Вчене звання: доцент

Профілі викладача у наукових базах даних:

Google Scholar: https://scholar.google.com.ua/citations?user=ixwDfNAAAAAJ&hl=ru&oi=sra

ORCID: https://orcid.org/0000-0002-3457-9984

Researcher ID: http://www.researcherid.com/rid/D-3379-2019 

Сфера (коло) наукових інтересів: конституційна реформа у сфері правосуддя; особливості та новації вищої юридичної освіти в Україні.

Освіта: 

Вищу юридичну освіту здобула в Національному університеті державної податкової служби України у 2008 році та одразу розпочала трудову діяльність на посаді асистента кафедри теорії та історії держави і права, де продовжує працювати до сьогодні.

У 2016 році захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата юридичних наук на тему: «Адміністративно-правові засади проходження суддею публічної служби». У 2019 році отримала вчене звання доцента кафедри теорії, історії права і держави та конституційного права.

У 2019 році отримала вчене звання доцента кафедри теорії, історії права і держави та конституційного права. 

У 2024 році  захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора юридичних наук за спеціальністю 12.00.08 – кримінальне право та кримінологія; кримінально-виконавче право на тему «Кримінологічні засади впровадження міжнародних механізмів запобігання злочинності».

Науково-педагогічна діяльність: 15 років.

Суспільно-громадська діяльність: поєднує викладацьку роботу з проведенням іміджевих заходів Державного податкового університету та Навчально-наукового інституту права; модерує науково-комунікативні заходи; виконує обов’язки куратора академічної групи.

Основні опубліковані праці: є автором та співавтором понад 65 наукових та методичних праць.

Викладає дисципліни: "Конституційне та муніципальне право України", "Правознавство".

Підвищення кваліфікації: У 2017 році взяла участь у ІІ Міжнародному науково-практичному форумі «Інновації в науці: виклики сучасності», під час проведення якого пройшла міжнародне стажування у Варненському Університеті (Болгарія).

Нагороди: За багаторічну, творчу, науково-педагогічну діяльність нагороджена Подяками Міністерства фінансів України, Державної податково ї служби України Грамотами Києво-Святошинської районної державної адміністрації Київської області, Києво-Святошинської районної ради, Виконавчого комітету Ірпінської міської ради, Всеукраїнської асоціації платників податків України, Ректора Університету ДФС України, Директора Навчально-наукового інституту права. 

Контакти: тел: 093-42-00-189, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.