Кінцевий термін: 28.06.2019 р.: 

Сума: Може бути надана підтримка заходам, які сприяють інтернаціоналізації українських університетів з включенням цифрових компонентів, зокрема шляхом підтримки обміну людьми та налагодження зв'язків між німецькими та українськими університетами, а також програм безперервної освіти для співробітників українських університетів. 

Призначення: Участь можуть взяти співробітники університету та науковці, випускники і студенти університетів України та Німеччини, а також адміністратори університетів України.

Опис: Мета програми. Програма спрямована на підтримку інтернаціоналізації українських та німецьких університетів шляхом консолідації існуючих та ініціювання нових форм співробітництва. Крім того, сприяння більш тісному долученню української вищої освіти та дослідницької
галузі до європейських структур.Підтримка інтернаціоналізації українських вишів 2019-2021:
"Формуємо разом цифрове майбутнє: німецько-українська співпраця у вищій освіті":
розробка та імплементація цифрових освітніх програм;∙
розбудова та реструктуризація загальноуніверситетських та сервісних відділів з метою інтернаціоналізації;∙
розробка та/або застосування цифрових інструментів (напр. вебсайтів, електронних брошур, вебінарів, дистанційного навчання соціальних мереж, додатків).

Фінансування поділяється на два типи:
Тип 1: спільне формування цифрового майбутнього: Німецько-українська співпраця між університетами.
Тип 2: пропозиція щодо подальшої освіти для адміністраторів університетів України у сфері управління освітою та наукою.

Посилання: https://www.daad.de/hochschulen/ausschreibungen/projekte/de/11342-foerderprogramme-finden/?s=1&projektid=57499830&fbclid=IwAR16iH1B8Wr8ijJCCTWP6_0tQNjC7kSSz9rZkY9m65OCPiEMgxy2EL8ouug