Кінцевий термін: Заявки на отримання гранту подаються до 20 вересня 2019 року до оргкомітету конгресу в Варшаві в режимі on-line за 

Сума: Грант покриває транспортування автобусом за маршрутом Київ – Варшава – Київ, проживання в готелі в Варшаві, участь у конгресі, харчування під час заходів, кава-брейки.

Призначення: для студенток, аспіранток, молодих жінок-вчених країн Європи.

Опис Оголошується конкурс на індивідуальні гранти для участі в Європейському конгресі “Perspektywy Women in Tech Summit” в Варшаві 13-14 листопада 2019 року.

Претендентки мають навчаються, працюють у галузі комп’ютерних наук і інформаційних технологій та на їх міждисциплінарних перетинах із іншими сферами науки: прикладною математикою, електронікою, телекомунікаціями, кібербезпекою, механікою та механотронікою, автоматикою та робототехнікою, фізикою, нанонауками та інженерією матеріалів.
Учасниці зможуть зустрітися з керівниками відомих світових high-tech компаній, вдосконалити свої наукові та технічні знання.

Умови конкурсу будуть викладені на сайті проекту за адресою: https://www.womenintechsummit.pl/

Заявки на отримання гранту подаються до 20 вересня 2019 року до оргкомітету конгресу в Варшаві в режимі on-line за адресою: https://www.womenintechsummit.pl/international-students-application?fbclid=IwAR1vZO6u54eS8NkNSKxDmvJTFoQBu-cTgdgpy_otWvp-0g1RLENuATggfXg

Посилання: https://www.womenintechsummit.pl/?fbclid=IwAR0cONZDNXljOaMRC4IybEo_zeD-380pCaQvKh-wFLDh-fjZLtaAfIP0sIk