Кінцевий термін: 31 березня 2020 р.

Сума: від 10,000 до 100,000 доларів в гривневому еквіваленті.

Призначення: офіційно зареєстрованих місцевих громадських організацій, асоціацій та суб’єктів господарювання приватного сектору та інших прибуткових та неприбуткових організацій.

Опис: Грантова підтримка надаватиметься проектам, що займатимуться такими напрямками діяльності:

  • Підтримка фінансових бізнес-асоціацій з метою надання малим та середнім підприємствам (МСП) доступу до фінансування, допомога з визначенням нових ринкових сегментів, сприяння реформуванню законодавчої та нормативної бази, розробка фінансових інструментів і впровадження міжнародного досвіду та стандартів.
  • Фінансова інклюзія та розширення доступу до фінансування для фізичних осіб – підприємців, МСП, жінок та інших вразливих або не охоплених банківськими послугами верств населення.
  • Ініціативи щодо розгляду скарг або запитань про роботу фінансових установ.
  • Інновації для досягнення більш широких цілей фінансової інклюзії, у тому числі платіжні системи, застосунки для порівняння фінансових послуг та кредитування малого бізнесу або споживачів.
  • Фінтех-рішення, які можуть надати інструментарій для покращення роботи зі скаргами споживачів, а також унікальні методи підвищення рівня фінансової грамотності та загального фінансового добробуту.

Посилання: https://www.prostir.ua/?grants=onovlenyj-konkurs-hrantiv-v-ramkah-proektu-usaid-transformatsiya-finansovoho-sektoru&fbclid=IwAR0Rsvhl9kI2O8Z5LwpQVR4Y1nCnwJ5EbDUhQXtnOGHVYLu95jPG03O71Yo