Кінцевий термін: 1 березня 2020 р.

Сума: 1600 злотих на місяць.

Призначення: Програма Кіркланда адресована представникам таких професійних груп: працівники органів державної влади і самоврядування; юристи; підприємці; менеджери, які працюють у бізнесі, громадському секторі, культурі, освіті, охороні навколишнього середовища, службі здоров’я; лідери неурядових організацій, діячі культури і громадські діячі; науковці та викладачі вищих навчальних закладів; журналісти.

Опис: 

Польсько-американський фонд свободи та фонд «Лідери змін» проводять конкурс на отримання стипендій імені Лейна Кіркланда у 2020–2021 навчальному році.

Програма передбачає двосеместрове навчання в одному з п’яти вищих навчальних закладів Польщі (Варшава, Краків, Вроцлав, Познань, Люблін) та 2–4-тижневі професійні стажування в державних або приватних установах. Стипендисти зобов’язані також взяти участь в урочистому відкритті програми, підготовчо-інформаційному курсі (8–10 днів у другій половині вересня 2020 р.) та 3–4 інтеграційно-тренінгових зустрічах усіх учасників програми, підготувати семестрові й дипломні роботи на кінець кожного із семестрів, відвідувати заняття з польської мови та з’явитися на церемонію вручення дипломів (кінець червня 2021 р. у Варшаві).

Посилання: http://www.monitor-press.com/ua/responsive/8073-24806.html