Кінцевий термін: не пізніше, ніж за 15 днів до дати проведення семінару / семінару / робочої зустрічі / навчального візиту.

Сума: безкоштовна участь у заходах.

Призначення: діячам громадянського суспільства.

Опис: Ми поновлюємо наш постійний конкурс заявок на участь у Фонді мобільності для експертів ОГС у Чорноморському регіоні!

Через Фонд мобільності ми прагнемо заохочувати обмін найкращими практиками, засвоєними уроками, успішними інструментами та проектами, що сприяють розвитку організацій громадянського суспільства для регіональної співпраці.

Фонд мобільності відкритий для подачі заявок з 1 січня 2020 року до 15 грудня 2020 року.

Подія, на яку Фонд мобільності підтримується, має відбуватися також і в одній із вищезгаданих країн.

Діяльність, яку ми підтримуємо:

  • Активна участь у семінарах - напр. Бути оратором / модератором / фасилітатором тощо;
  • Активна участь у семінарах - напр. Бути оратором / модератором / фасилітатором / координатором тощо;
  • Активна участь у робочих зустрічах - наприклад. Зустріч з потенційними партнерами з проектів з інших країн Чорного моря з метою написання або планування регіональних проектів, обмін уроками, отриманими в регіональному контексті тощо;
  • Активна участь у навчальних візитах - наприклад. Поїздка в навчальний візит до штаб-квартири НУО з метою обміну найкращими практиками в регіональному контексті тощо.

Що ми не підтримуємо: участь у заходах без будь-якої активної ролі; участь у заходах, які не представляють потенційного внеску в регіональну співпрацю; участь у заходах, організованих у непридатних країнах; логістична організація заходів та нарад.

Фонд присуджується індивідуально і може покривати такі витрати: міжнародні поїздки, проживання, харчування та місцеві поїздки.

Пропозиціям, які потрапляють до однієї або декількох тематичних сфер співробітництва, що є частиною переглянутої "Стратегічної рамки співпраці громадянського суспільства в Чорноморському регіоні", надаватиметься пріоритет: Мережі знань для розвитку; Антикорупція; Громадянська участь; Залучення молоді; Культура та освіта; Сталий розвиток; Молодіжні банки; Права людини; Мережа; ЗМІ та комунікація; Стабільність та стійкість ОГС; Навколишнє середовище та зміни клімату; Сталий розвиток та корпоративна соціальна відповідальність; Розвиток волонтерства.

Однак можуть бути враховані інші тематичні сфери, що мають потенціал для регіонального співробітництва.

Цикл фінансування має два етапи - подання заявки та відшкодування (лише для обраних заявників).

1.Прикладення:

Додаток повинен містити такі документи:

  • Форма заяви;
  • Порядок денний семінару / практикуму / робочої зустрічі / навчального візиту;
  • Резюме заявника;
  • Мотиваційний лист, в якому пояснюється актуальність заявки на ціль Фонду мобільності, активну участь у заходах, подальші плани та потенційну координацію з Чорноморським форумом НУО.

Заявку необхідно надіслати електронною поштою на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. не менше ніж за 15 днів до дати проведення семінару / семінару / робочої зустрічі / навчального візиту.

Протягом максимум 10 днів з моменту отримання заяви про підтвердження заявник отримає електронною поштою позитивну чи негативну відповідь щодо присудження фінансової підтримки.

Неповні заявки не будуть враховані.

  1. Відшкодування (лише для обраних заявників).

Якщо вам потрібна будь-яка інша інформація, не соромтеся звертатися до нас за адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Посилання: https://blackseango.org/opportunities/mobility-fund-for-cso-experts-in-the-black-sea-region/?fbclid=IwAR1WDRVomLX1B_UxQhgYG6kjPeX11ositeoHgWzynIaEkLvguJOWUMSav-w