28 травня 2024 року кафедрою кримінального судочинства та аналітичної діяльності Навчально-наукового інституту економічної безпеки та митної справи у форматі тренінгу проведено чергове засідання наукового гуртка кафедри «ДЕТЕКТИВ» на тему: «Незаконні дії з фінансовими ресурсами – методологія проведення допитів».

Модераторами тренінгу виступили :

  • к.ю.н., доцент, доцент кафедри Чигрина Галина Леонідівна.
  • старший викладач кафедри Берестень Артем Валерійович

Гості тренінгу: Ворощук Тарас Олександрови, прокурор Бучанської окружної прокуратури Київської області (досвід прокурорської роботи з 2015 року)

Домбай Марина Миколаївна, старший інспектор сектору кадрового забезпечення Тячівського РВП ГУНП в Закарпатській області підполковник поліції (слідчий з 10 річним досвідом роботи у податковій міліції, випускниця Університету 2003 року).

Гості поділилися досвідом практичної роботи у галузі права, зокрема в частині допитів фізичних осіб у кримінальному провадженні, висловили власне бачення тактики та методики проведення допитів підозрюваних у вчиненні кримінальних правопорушень у сфері економіки, оподаткування, господарської діяльності. Наголосили на важливості дотримання прав суб’єктів кримінального провадження; значенні практичного досвіду роботи, пов’язаного із застосуванням нормативних актів під час допитів; розв’язанням прокурором проблем процесуального керівництва у кримінальному провадженні; відповіли на запитання студентів та модераторів засідання.

Учасники тренінгу,  проведеного у змішаному (offline та online) форматі: всього – 41 учасник, з яких –  студенти 3 та 4 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та викладачі ННІ (див. фото)

Запрошуємо всіх бажаючих приєднуватися до засідань-тренінгів наукового гуртка «ДЕТЕКТИВ» протягом навчального року.