30 квітня 2024 року кафедрою кримінального судочинства та аналітичної діяльності Навчально-наукового інституту економічної безпеки та митної справи у форматі тренінгу проведено чергове засідання наукового гуртка кафедри «ДЕТЕКТИВ» на тему: «Залучення спеціалістів до процесу здійснення фінансових розслідувань» за участю здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів, які навчаються за освітніми програмами «Фінансові розслідування» та «Правоохоронна діяльність», а також НПП Інституту.

Модератор тренінгу: к.ю.н., доцент, доцент кафедри Чигрина Галина Леонідівна.

Гості тренінгу: Яковенко Андрій Олександрович, стаж  у сфері права з 2010 року, адвокат з 2018 року, керуючий АБ «ЯКОВЕНКО ТА ПАРТНЕРИ ФІДЕЛІС-ГРУП» та Потапова Галина Михайлівна, головний спеціаліст відділу правового забезпечення юридичного управління Департаменту транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Гості поділилися власним досвідом роботи у сфері юриспруденції, висловили свої думки щодо проблем залучення спеціалістів до виявлення та документування фактів порушення законодавства у сфері економіки, оподаткування, господарської діяльності. Наголосили на важливості практичного досвіду роботи у відповідній галузі (сфері) економіки при застосуванні нормативних актів, розв’язанні проблем взаємодії правоохоронних органів та вирішенні інших організаційних питань;   відповіли на запитання студентів та модератора засідання.

Запрошуємо усіх бажаючих: здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів, науково-педагогічних працівників, практичних співробітників, коло наукових інтересів, яких пов’язане зі сферою здійснення фінансових розслідувань, приєднуватися до засідань-тренінгів наукового гуртка «ДЕТЕКТИВ» кафедри кримінальних розслідувань протягом навчального року. Засідання проводяться кожного останнього вівторка місяця о 15.00 на платформі «ZOOM».