Наступні можливості для працевлаштування:

  • Секретар судового засідання: Організація та ведення документації судових засідань, ведення протоколів засідань. Це унікальна можливість розвинути свої організаційні та комунікативні навички.
  • Спеціаліст (провідний,головний) відділу канцелярії: Ведення діловодства, організація документообігу, обробка вхідної та вихідної кореспонденції, архівування документів. Можливість набуття досвіду в управлінні документацією та діловому спілкуванні.

Працевлаштування в нашому суді надає перспективи для професійного розвитку та величезний позитивний досвід. Наші працівники мають можливість працювати над складними та цікавими справами, отримуючи безцінні знання та навички. Ми пропонуємо сприятливі умови для кар’єрного зростання та професійного вдосконалення.

Вимоги до працевлаштування: наявність вищої освіти не нижче молодшого бакалавра або бакалавра за спеціальністю право, без досвіду роботи.

Контактна особа для вирішення організаційних питань-начальник відділу управління персоналом та антикорупційного моніторингу Плодовська Світлана Вікторівна (тел.066-744-35-97).