Проф. доктор Ларс Міккер

Проф. доктор Ларс Міккер здобув освіту у галузі права та економіки в університеті Мюнстера, Німеччина. Після роботи асистентом на кафедрі німецького та європейського публічного права (проф. доктора Ганс Д. Ярасс) та захисту докторської дисертації під керівництвом проф. доктора Дітера Бірка, професор Міккер спочатку працював у Дюссельдорфському офісі міжнародної юридичної фірми Freshfields Bruckhaus Deringer, а також у податковій консалтинговій фірмі, що базується в Нью-Йорку.

З 2013 року Ларс Міккер обіймає посаду професора загального та спеціального податкового права в Університеті фінансів (землі Північного Рейну-Вестфалія, Німеччина). Також він є директором Інституту міжнародного податкового права.

Ларс Міккер є автором та редактором численних коментарів, посібників та есе на теми, пов'язані з податками, та є викладачем лекцій для юристів, податкових консультантів та працівників державних установ. Його дослідження та викладацька діяльність сфокусовані на міжнародному податковому праві та оподаткуванні корпорацій та партнерств.

З моменту укладення угоди про співпрацю між Державним податковим університетом і Університетом фінансів, професор Міккер є головою експертної комісії з питань подальшого розвитку цієї співпраці між університетами. В ДПУ професор Міккер викладав курси з європейського права та європейського податкового права, з якими ви можете нижче ознайомитися.

 

Лекція: Європейське право: європейське податкове права. Частина 1

 

Лекція: Європейське право: європейське податкове права. Частина 2

 

Лекція: Європейське право: європейське податкове права. Частина 3

 

Лекція: Європейське право: європейське податкове права. Частина 4