Фабріціо Фіорі - юрист, спеціалізований в галузі міжнародного права з більш ніж 25 роками практики по всьому світу.

Отримавши право на адвокатську діяльність в Італії та Європейському Союзі, він провів кілька років своєї професійної кар'єри в США, Китаї та в регіоні Перської затоки, працюючи як для італійських, так і для американських фірм.

Фабріціо отримав освіту в престижному та відомому Університеті Болоньї, найстарішому університеті та юридичній школі в світі. Після отримання ступеня в галузі права він пройшов додаткову аспірантуру в Міському університеті Лондона.

Також Фабріціо був лектором та запрошеним спікером в Університеті Болоньї, Університеті Удіне та Університеті Трієста, а ще професором на престижному магістерському факультеті та у педагогічному складі Школи бізнесу Istud, найпрестижнішої бізнес-школи в Італії.

Фабріціо був призначений на різні посади в громадських та приватних комітетах та наукових радах в Італії, включаючи національну комісію з впровадження Євро в Італії на початку 2000-х років. Він був технічним радником та співробітником кількох італійських політичних діячів, включаючи двох міністрів. Основна спеціалізація Фабріціо - міжнародне корпоративне право та переговори. Інші галузі його експертизи включають антимонопольне законодавство, законодавство Європейського Союзу у сфері наземного транспорту, міжнародне телекомунікаційне право та геополітичні дослідження.

 

Lecture 1. "Fundamentals of International Law" by Bologna University professor Fabrizio Fiori

 

Lecture 2. "Fundamentals of International Law" by Bologna University professor Fabrizio Fiori

 

Lecture 3. "Creation and change of international law" by Bologna University professor Fabrizio Fiori

 

Lecture 4. "Fundamentals of International Law" by Bologna University professor Fabrizio Fiori

 

Lecture 5. "Fundamentals of International Law" by Bologna University professor Fabrizio Fiori

 

Lecture 6. "Fundamentals of International Law" by Bologna University professor Fabrizio Fiori

Lecture 7."Fundamentals of International Law " by Bologna University professor Fabrizio Fiori