The Course of Guest Lectures on Corporate Law by Professor of the State University of Alabama Stephen Humphreys

Стівен Хамфріс є випускником Прінстонського університету та діючим адвокатом США з питань розслідування корупції в уряді. Він впроваджував новаторські застосування законів про організовану злочинність та інші кримінальні статути у боротьбі за громадську доброчесність та відповідальність.

Стівен працював як незалежний юридичний експерт у розслідуванні щодо втручання Росії у вибори в США та в кримінальному переслідуванні окружного прокурора Фултона Каунті, (штат Джорджія), спрямованому на спроби скасувати вибори 2020 року.

З початку російського вторгнення в Україну в лютому 2022 року, Хамфріс багаторазово відвідав Україну, провівши понад шість місяців тут, щоб допомогти у розслідуванні воєнних злочинів скоєних російськими військовими, допомагав навчанню волонтерів та розвідці для українських військових, а також займався викладацькою діяльністю в українських університетах.

Гамфріз розробляв навчальні програми курсів з істоії права США для іноземних студентів, включаючи курс «Корпоративне право США» в Державному податковому університеті (Ірпінь), та курс конституційного права в Національному університеті імені Тараса Шевченка (Київ)

З метою публічної освіти щодо нагальних питань, які він вважає найважливішими, Стівен допомагав зі зйомками фільмів, співпрацюючи зі знімальними групами з США, України та Великої Британії. Один з цих фільмів, що недавно вийшов під назвою "Під смертельними небесами", розповідає про порушення міжнародного права Росією на східному фронті.

Хамфріс також пише різні публікації в Сполучених Штатах і Великій Британії з питань права, політики та розвідки в США і Україні. Також він подорожував по всій Україні, фотографуючи наслідки війни: зруйновані будинки та яку шкоду людям в Україні принесла війна, а також документував мужність та стійкість українського народу.

Виставка цих фотографій дебютувала в Галереї Університету Алабами.

Lecture 1. Introduction to the Course by Prof. Stephen Humphreys

 

Lecture 2. Corporate Law, Case Studies by Prof. Stephen Humphreys

 

Lecture 3. Corporate Law, Case Studies by Prof. Stephen Humphreys

 

Lecture 4. Corporate Law, Case Studies by Prof. Stephen Humphreys

 

Lecture 5. Corporate Law, Case Studies by Prof. Stephen Humphreys

 

Lecture 6. Corporate Law, Case Studies by Prof. Stephen Humphreys

 

Lecture 7. Corporate Law, Case Studies by Prof. Stephen Humphreys

 

Lecture 8. Corporate Law, Case Studies by Prof. Stephen Humphreys

 

Lecture 9. Corporate Law, Case Studies by Prof. Stephen Humphreys