Розділ "Грантові можливості" - це важлива ресурсна сторінка, яка надає інформацію про перспективи та варіанти отримання фінансової підтримки для студентів.

Адже, Грант — це кошти, що надаються на безповоротній основі некомерційним організаціям/фізичним особам на реалізацію соціальних проєктів, благодійних програм, проведення досліджень та на інші суспільно корисні цілі.

В цьому розділі Ви зможете знайти:

  • Що таке грантові можливості: Тут роз'яснено, що таке гранти і як вони можуть допомогти Вам фінансово під час навчання або наукової діяльності.
  • Доступні гранти: Інформація про різні типи грантів, які доступні студентам. А також якого типу грант, наприклад, академічний, дослідницький, спортивний або культурний обмін, і умови для його отримання.
  • Процес подачі заявки: Інструкції щодо того, як подати заявку на грант, включаючи дедлайни, необхідні документи та іншу важливу інформацію і посилання.
  • Критерії відбору: Інформація про те, за якими критеріями обираються отримувачі грантів, і як Ви можете підготуватися для успішної заявки.
  • Ресурси і контакти: Ресурси, де Ви можете додатково шукати гранти та контакти, які можуть Вас проконсультувати.

Цей розділ допоможе Вам краще розібратися в грантових можливостях, які ми пропонуємо, та допоможе знайти фінансову підтримку для Вашого навчання чи на реалізацію науково-дослідницьких проектів.