Рік видання: 2022
Державний податковий університет
  Фінансовий облік : навчальний посібник / В. М. Краєвський, О. П. Колісник, Н. В. Гуріна та ін. – Ірпінь : Державний податковий університет, 2022. – 616 с.
         
Обкладинка навчального посібника  
Авторський колектив:
Краєвський Володимир Миколайович
Колісник Олена Пилипів
Гуріна Наталія Валеріївна
Дружинська Наталія Сергіївна
Занько Борис Михайлович
Сторожук Тетяна Миколаївна
Новікова Олена Павлівна
Роздимаха Ірина Миколаївна
  Навчальний посібник призначений для підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 071 «Облік і оподаткування» денної та заочної форм навчання
       
  Навчальний посібник підготовлений відповідно до програми дисциплін «Фінансовий облік І», «Фінансовий облік ІІ» і спрямований на вироблення у здобувачів вищої освіти навичок щодо ведення фінансового обліку на підприємстві. Він гармонійно поєднує завдання теоретичного та практичного характеру. Для полегшення опанування матеріалу запитання та завдання представлені так, щоб орієнтувати здобувача на самостійну перевірку якості засвоєння матеріалу, робити більш ефективним його спілкування з викладачем, націлюючи і на відповіді з конкретних запитань, і на творче мислення. У навчальному посібнику висвітлено теоретичні основи фінансового обліку в умовах застосування НП(С)БО.
переглянути / завантажити