03 липня 2023 року в приміщенні Конференц-комплексу Державного податкового університету відбулося засідання ректорату. Учасники зібрання обговорили низку ключових та важливих питань. На початку засідання голова ректорату в. о. ректора Дмитро Серебрянський ознайомив присутніх з порядком денним засідання ректорату.

Відповідно до порядку денного засідання ректорату директор Студмістечка Олена Горда, в. о. проректора з економіки та розвитку інфраструктури Олександр Дмитрук доповіли про підготовку до поселення в гуртожитки Студмістечка на навчальний період 2023-2024.

Начальник планово-фінансового відділу Лариса Чичуй, в. о. проректора з економіки та розвитку інфраструктури Олександр Дмитрук проінформували присутніх про підготовку бюджетного запиту.

В. о. головного бухгалтера – начальника служби бухгалтерського обліку та звітності Ольга Ворожбит, в. о. проректора з економіки та розвитку інфраструктури Олександр Дмитрук доповіли про стан реалізації рішень ректорату щодо закріплення майна за матеріально відповідальними особами.

У ході засідання було розглянуто інші питання порядку денного та прийнято відповідні рішення.

Голова ректорату в. о. ректора Дмитро Серебрянський подякував колективу за роботу під час воєнного стану.