18 квітня 2023 року в приміщенні Конференц-комплексу Державного податкового університету відбулося засідання ректорату. Учасники зібрання обговорили низку ключових та важливих питань. На початку засідання голова ректорату в. о. ректора Дмитро Серебрянський ознайомив присутніх з порядком денним засідання ректорату.

Відповідно до порядку денного засідання ректорату відповідальний секретар Приймальної комісії Альона Мілевська доповіла про організацію роботи Приймальної комісії у 2023 році.

Помічник ректора Юрій Дем’яновський проінформував присутніх про роботу юридичного відділу Університету: судові провадження за участю Університету, роботу з дебіторами, накладання резолюції на документи підготовлені окремими підрозділами Університету.

Начальник відділу профорієнтації, кар’єрного розвитку та доуніверситетської підготовки Валентина Тарнавська виступила із доповіддю про проведену профорієнтаційну роботу у 2022-2023 н. р. та стан доуніверситетської підготовки: проблематика та майбутній вектор руху.

У ході засідання було розглянуто інші питання порядку денного та прийнято відповідні рішення.

Голова ректорату в. о. ректора Дмитро Серебрянський подякував колективу за роботу під час воєнного стану.