31 серпня 2023 року в Державному податковому університеті відбулося засідання Вченої ради. Учасники зібрання обговорили низку ключових та важливих питань. Голова Вченої ради Університету Дмитро Серебрянський ознайомив присутніх з порядком денним засідання Вченої ради.

Відповідно до порядку денного засідання проректор з науково-педагогічної роботи та соціального розвитку Дмитро Венцковський, в. о. проректора з наукової роботи Олександра Смірнова, проректор з навчально-методичної роботи Іван Шемелинець, проректор з європейської інтеграції та цифрової трансформації  Андрій Болдов, в. о. проректора з економіки та розвитку інфраструктури Роман Брижак доповіли про діяльність Університету в 2022-2023 н. р.

Начальник юридичного відділу Юліан Дем’яновський проінформував присутніх про роботу юридичного відділу в 2022-2023 н. р.

В. о. ректора Університету Дмитро Серебрянський поставив завдання з розвитку освітньої, наукової та міжнародної діяльності Університету на 2023-2024 н. р.

Відповідальний секретар приймальної комісії Альона Мілевська доповіла про внесення змін до розподілу ліцензованого обсягу набору вступників на навчання для здобуття першого (бакалаврського), другого (магістерського) рівнів вищої освіти до Університету у 2023 році.

Члени Вченої ради Університету розглянули питання щодо затвердження Положення про підготовку здобувачів вищої освіти за дуальною формою здобуття освіти в Університеті та Положення про Раду молодих вчених Університету.

Голова Постійної комісії з питань наукової роботи Надія Давиденко доповіла про утворення разової ради з присудженням ступеня доктора філософії для проведення публічного захисту дисертаційного дослідження Жидовцевої Олени Сергіївни на тему «Соціальна та правова цінність жінки в Україні у добу Середньовіччя» за спеціальністю 081 «Право».

У ході засідання було розглянуто інші питання порядку денного та прийнято відповідні рішення.