13 квітня 2023 року в Державному податковому університеті відбулося засідання Вченої ради. Учасники зібрання обговорили низку ключових та важливих питань. Голова Вченої ради Державного податкового університету Дмитро Серебрянський ознайомив присутніх з порядком денним засідання Вченої ради.

Відповідно до порядку денного відповідальний секретар приймальної комісії Альона Мілевська, голова Постійної комісії з навчально-методичної діяльності та соціальних питань Олена Бойко-Слобожан доповіли про розподіл ліцензованого обсягу набору вступників на навчання для здобуття першого (бакалаврського), другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти до Державного податкового університету у 2023 році, Правила прийому на навчання для здобуття вищої освіти до Державного податкового університету у 2023 році та забезпечення формування предметної комісії з іноземної мови для проведення вступних іспитів до аспірантури.

Голова Постійної правничої комісії Ірина Чеховська проінформувала присутніх про затвердження Положення про порядок присвоєння почесних звань Державного податкового університету, Положення про організацію підвищення кваліфікації та професійного навчання в Державному податковому університеті та Положення про відділ післядипломної освіти.

Голова Вченої ради Дмитро Серебрянський доповів про посилення контролю за використанням державної мови у функціональній діяльності Державного податкового університету.

Заслухавши питання порядку денного Вчена рада Державного податкового університету прийняла відповідні рішення.

Голова Вченої ради Дмитро Серебрянський подякував колективу за роботу під час воєнного стану.