krupenya.jpg

Крупеня Світлана Василівна – доцент кафедри фізичного виховання, спорту і здоров’я, кандидат наук з фізичного виховання та спорту за спеціальністю 24.00.01 – Олімпійський та професійний спорт, майстер спорту СРСР

Тема дисертації: «Вдосконалення спортивної техніки кваліфікованих гімнасток в опорних стрибках на змінній конструкції снаряду»

Закінчила у 1994 р. Український державний університет фізичного виховання і спорту і здобула кваліфікацію фізична культура і спорт за спеціальністю викладач-тренер з спортивної гімнастики.

Сфера наукових інтересів: педагогічні проблеми у фізичному вихованні і спорті.

Наукова діяльність: автор понад 100 наукових та навчально-методичних праць з них 60 у співавторстві, в тому числі монографія та навчальний посібник та статті науково-метричних базах Web of Science та Scopus.

Брала участь понад 20 міжнародних та всеукраїнських наукових і науково-практичних конференціях.

У 2018 р. проходила підвищення кваліфікації за програмою «Забезпечення якості вищої освіти у сфері фізичної культури і спорту». Міністерство освіти і науки України Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Національний університет фізичного виховання і спорту України». Свідоцтво про підвищення кваліфікації № 12СС 02928433/049109-18

Стаж науково-педагогічної та/або наукової роботи: понад 25 років.

Модулі і дисципліни:

–        «Біомеханіка»;

–        «Гімнастика»;

–        «Олімпійський та професійний спорт»;

–        «Основи наукових досліджень, спортивна метрологія та вимірювання»;

–        «Психологія фізичного виховання і спорту»;

–        «Фітнес»;

Громадська діяльність: відповідальна за наукову роботу на кафедрі.

Профіль викладача у Google Академії:

https://scholar.google.com/citations?user=87lbieQAAAAJ&hl=uk&gmla

Контакти: 050-815-77-91, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.