malinskiy.jpg

Малинський Ігор Йосипович  професор кафедри фізичного виховання, спорту та здоров’я, кандидат наук  з фізичного виховання та спорту за спеціальністю 24.00.01 – олімпійський і професійний спорт, професор, Заслужений тренер України,  Заслужений працівник фізичної культури і спорту України.

Тема дисертації: «Індивідуальні відмінності функціональної підготовленості кваліфікованих борців вільного стилю, включаючи вікові відмінності».

Закінчив у 1996 році Волинський державний університет ім. Лесі Українки (спеціальність – фізична культура  кваліфікація – вчитель фізичної культури).

https://nusta.edu.ua/wp-content/uploads/2016/12/pdf-300x300.png" width="26" height="26" /> Наукові видання та методичні матеріали викладача

 Підготовка студентів-спортсменів

Стаж науково-педагогічної та/або наукової роботи: 18 років.

Підвищення кваліфікації та стажування: ВНЗ Полтавський університет економіки і торгівлі, Міжгалузевий інститут підвищення кваліфікації та перепідготовки спеціалістів «Новітні інноваційні технології у вищій школі спорту», Свідоцтво 12СПВ 13449, 2016 р.

Модулі та дисципліни: «Рекреація і реабілітація фізичної культури і спорту», «Організація і управління у фізичній культурі і спорту», «Спортивні і рухливі ігри».

Контакти: 0674048305, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.