lavrantev.jpg

Лаврентьєв Олександр Миколайович – завідувач кафедри фізичного виховання, спорту та здоров’я, кандидат наук з фізичного виховання та спорту за спеціальністю 24.00.02 – фізична культура, фізичне виховання різних груп населення, доцент, майстер спорту СРСР.

Тема дисертації: «Удосконалення професійно-прикладної підготовки оперативних працівників правоохоронних органів України (на прикладі податкової міліції)».

Закінчив у 1994 р. Український державний університет фізичного виховання і спорту і здобув кваліфікацію фізична культура і спорт за спеціальністю викладач-тренер з гирьового спорту.

Сфера наукових інтересів: педагогічні проблеми у фізичному вихованні і спорті.

Підготував плеяду талановитих спортсменів, які мали значні успіхи на теренах України та світу з гирьового спорту.

Наукова діяльність: автор понад 100 наукових та навчально-методичних праць з них 60 у співавторстві, 10 авторських свідоцтв в галузі

фізичного виховання та професійної освіти, у т.ч. 5 навчальних посібників, 50 наукових статей у фахових виданнях, 2 іноземні публікації. Брав участь понад 20 міжнародних та всеукраїнських наукових і науково-практичних конференціях.

У 2021 р. проходив підвищення кваліфікації за програмою «Інноваційні методи навчання». Міністерство освіти і науки України Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі». Свідоцтво про підвищення кваліфікації № ПК01597997\00727-2021

Модулі і дисципліни:

– «Сучасні технології управління та організації спортивної підготовки»;

– «Інформаційно-аналітична робота в сфері фізичної культури і спорту»;

– «Система спортивної підготовки».

Громадська діяльність: відповідальний за методичну роботу кафедри.

Профіль викладача у Google Академії:

https://scholar.google.ru/citations?hl=ru&user=ppOcQDoAAAAJ

Має нагороди: «Відмінник податкової міліції», «За відзнаку в службі», «За честь і службу», «Почесна грамота» та «Подяка» від Київського міського голови.

Контакти: 067-279-31-10,  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.