11 квітня 2024 року в Державному податковому університеті було проведено круглий стіл на тему «Моделювання та прогнозування навчально-тренувального процесу на різних етапах підготовки спортсменів». Співорганізаторами наукового заходу кафедри технологій оздоровлення та фізкультурно-спортивної реабілітації факультету соціально-гуманітарних технологій, спорту та реабілітації Державного податкового університету були кафедра фізичної терапії, ерготерапії та фізичного виховання Приватного вищого навчального закладу «Український гуманітарний інститут» та  ГО «Об’єднання педагогів і науковців України».
У режимі роботи онлайн і офлайн взяли участь понад 50 здобувачів вищої освіти та професорсько-викладацький склад двох кафедр. За результатами круглого столу було забезпечено академічну мобільність між закладами вищої освіти на рівні ЗВО.

Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю на рівні студентів та науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти через вебінари, гостьові лекції, наукові семінари тощо.