Костевська Наталія Валеріївна

Посада: старший викладач кафедри

ПІБ українською Костевська Наталія Валеріївна

ПІБ (англійською) Kostevska Nataliia

Профілі в наукових базах даних

ORCID https://orcid.org/0009-0001-5500-1356

Сфера (коло) наукових інтересів

Практична психологія, психологічне консультування, психологічний тренінг, психологія конфлікту.

Освіта

1998-2004 Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова за спеціальністю «Психологія», кваліфікація психолог.

Науково-педагогічна діяльність

  • З 2005 року – по теперішній час – практичний психолог Державного податкового університету. Функціональні обов'язки: проведення консультацій, психологічних тренінгів, психодіагностичних досліджень особистості та колективу, проведення  семінарів-практикумів для студентів та викладачів за різноманітною тематикою. Розробник  та ведуча циклу тренінгових занять для студентів: «Психологічна допомога під час війни».
  • 2007 – 2015 рр. старший викладач кафедри психології та соціології Університету державної фіскальної служби України.
  • З 01.11.23 р. – старший викладач кафедри психології, педагогіки та суспільних наук Державного податкового університету.

Основні опубліковані праці:

  1. Пєтухова І.О., Давиденко Н.В., Костевська Н.В. Соціально-психологічний супровід студентів вищих навчальних закладів: проблеми та перспективи. Науковий дискурс підготовки студентської молоді до життя в умовах цивілізаційних викликів і загроз. Київський міжн. ун-т; під ред. О.І. Пилипенка. К.: КиМУ. 2016. С. 141 – 156.
  2. Соціально-психологічні основи професійної діяльності працівників ДПС України. Проблеми гармонізації податкових відносин: соціальні та психологічні аспекти. 2012. С. 27 – 49.

Викладає дисципліни:

  • Психологічне консультування,
  • Психодіагностика,
  • Психологія впливу,
  • Соціологія кар’єри,
  • Соціологія масової комунікації,
  • Сучасні психотехнології в професійній діяльності,
  • Тренінг із ефективних комунікацій та взаємодії у бізнесі,
  • Психологія конфлікту.

 Підвищення кваліфікації (сертифікати):

  1. Інститут вищої психології та тілесних терапій, за напрямком «Психологія та психотерапія: Психіатрична пропедевтика. Дитяча психіатрія для дитячих психологів», (свідоцтво про підвищення кваліфікації ПП-ДП №3-5-2019 від 12.05.2019).
  2. International Psychoeducational Projects, «Робота психолога з депресивними та тривожними станами в рамках когнітивно-поведінкового підходу» (сертифікат СМ 275327 від 11 червня 2021 р.).
  3. Ізраїльська коаліція травми Сертифікат учасника тренінгу на тему: Надання екстреної психологічної допомоги, самодопомоги, пом’якшення втоми від вигорання та співчуття тим, хто надає допомогу, GD314190, 2022 р.
  4. Ізраїльська коаліція травми Сертифікат учасника тренінгу на тему: Crisis Intervention Counselor Models, GD314190, 2022 р.
  5. Гамбурзький університет (Німеччина), Державний податковий університет, «Конфлікти в умовах війни: діагностика та шляхи розв’язання», (сертифікат 76/100523 НТ, травень 2023 р.).
  6. Ізраїльська коаліція травми, навчання за програмою «Принципи втручання в роботі з людьми та групами, які мають травматичні реакції», та отримала кваліфікацію координатора навчальних прграм в Україні від імені Ізраїльської коаліції травми, (36 годин), сертифікат GD314190, 26 жовтня 2023 р.

Відзнаки

  • Грамота «За вагомий особистий внесок у справу підготовки висококваліфікованих фахівців, сумлінну працю, професіоналізм та з нагоди дня працівника освіти» (2010 р.).
  • Грамота «За добросовісну і сумлінну працю, високу професійну майстерність, значний особистий внесок у розвиток Університету та з нагоди Дня працівника освіти» (2014 р.).

Обов’язки (напрями діяльності):

Психологічне консультування, тренінгова робота, викладацька діяльність, тренерська діяльність в навчальних програмах Ізраїльської коаліції по роботі з травмою в Україні.

Контакти:

електронна пошта Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.,

тел. +38 0671946509