18 травня 2023 року відбулася потужна студентська науково-практична конференція «Актуальні проблеми сучасності в контексті соціально-психологічного знання», яку  організувала Кафедра психології, педагогіки та соціології ДПУ Факультет соціально-гуманітарних технологій та менеджменту ДПУ Державний податковий університет. 

Спікери і понад 100 учасників конференції обговорювали важливі теми: «Домашнє насильство в умовах війни. Протокол реагування», «Психологічний супровід військовослужбовців, звільнених з полону», «Історична модель стигматизації та психологічні підходи в роботі з її наслідками», «Корпоративне волонтерство як різновид тімбілдінгу для адаптації команди в кризових умовах», «Попередження професійного вигорання в умовах війни», «Абілітація захисника/захисниці після повернення із зони бойових дій». 

Дякуємо спікерам за цікаві, практико зорієнтовані доповіді, а учасникам – за справжній інтерес, активність, усвідомлення важливості психологічних знань для розбудови майбутнього нашої країни.