grusheva

Грушева Алла Андріївна

Посада: доцент кафедри соціальної філософії та управління

Науковий ступінь: кандидат педагогічних наук

Вчене звання: доцент

У 2012 році захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук за спеціальністю 13.00.04 – теорія і методика професійної підготовки на тему «Формування управлінської компетентності бакалаврів економічних спеціальностей в процесі професійної підготовки».

У 2015 році присвоєно вчене звання доцента кафедри менеджменту.

Сфера наукових інтересів: теорія та практика ефективного менеджменту суб’єктів господарювання, формування загальних, професійних, управлінської компетентностей.

Наукова діяльність: автор понад 80 наукових праць, в т.ч.2-ох монографій; автор понад 20 навчально методичних праць. Науковий керівник здобувачів, які посіли призові місця в II етапі Всеукраїнських конкурсів студентських наукових робіт в 2016 та 2017 роках.

Навчальні дисципліни, що викладає: «Менеджмент», «Самоменеджмент», «Методологія та організація наукових досліджень в менеджменті», «Тайм-менеджмент державного службовця та посадової особи місцевого самоврядування» (дистанційний курс).

Профіль викладача у Google Академії: https://scholar.google.com.ua/citations?user=_vBa55AAAAAJ&hl=ru

Реєстраційний номер ORCID:  https://orcid.org/0000-0002-7001-7292

Контакти: кабінет – 317, телефон – 11-78, е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.